İM 2022 Interior Architecture Students Project Competition (Furniture and Lighting Category)

AWARD / ÖDÜL

İM2022 INTERIOR ARCHITECTURE STUDENT PROJECT COMPETITION

Furniture and Lighting Category 2nd Prize

İM2022 İÇMİMARLIK ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMASI

Mobilya ve Aydınlatma Kategorisi İkincilik Ödülü

Elephant

Ğemgin AKMEŞE – Zehra ÖZDEN

‘Elephant’ is designed as a kids furniture which gives an interactive zone. It contains three different plywood panel. These panels provide to improve the visual and auditory intellegence. It helps defining an playing area to kids. Also, affordable and easy assembly features are opportunities to produce this furniture.

‘Elephant’, interaktif bir alan sağlayan bir çocuk mobilyası olarak tasarlanmıştır. Üç farklı kontrplak panel içerir. Bu paneller görsel ve işitsel zekanın geliştirilmesini sağlar. Çocuklara bir oyun alanı tanımlamaya yardımcı olur. Ayrıca ekonomik ve kolay montaj özellikleri de bu mobilyayı üretmek için birer fırsattır.