AWARD / ÖDÜL

1st Prize

1.lik Ödülü

TEAMWORK | makes dream work!

EKİP ÇALIŞMASI | hayalleri tasarlar!

Esma TAŞDEMİR

By considering one of the strategic goals of the Bornova Municipality (helping needy and disadvantaged groups), a community center has been designed to help disadvantaged children and young adults to gain new skills and knowledge and provide counseling services. The connection has gained importance in the project’s concept, therefore the communal spaces are designed not to cut any physical or visual connection.

Bornova Belediyesi’nin stratejik hedeflerinden biri (muhtaç ve dezavantajlı gruplara yardım) göz önünde bulundurularak, dezavantajlı çocukların ve gençlerin yeni beceriler ve bilgiler edinmelerine yardımcı olmak ve danışmanlık hizmetleri vermek için bir toplum merkezi tasarlanmıştır. Proje konseptinde mekanların birbirine bağlantılı olma fikrine önem verilmiş, bu nedenle ortak alanlar fiziksel ve/ya görsel bağlantıyı kesmeyecek şekilde tasarlanmıştır.