Interior Design I

Gülnur Ballice, Maya Nanitchkova Öztürk, Tuğba Turan Fidanboy, Haluk Tatari

Flexi Hub

Emirhan ÇAKMAK

The project aims to repurpose the former İşbank building in Bornova and transform it into a student hub, catering to the nearby universities. The design proposal focuses on incorporating collaborative work into a contemporary student hub, encompassing concept creation, interior design, and resolving technical aspects. The specially tailored student hub is intended for the students of the Faculty of Architecture and strives to fulfill their requirements by providing study and relaxation spaces.

Proje, Bornova’da yer alan eski İş Bankası binasının yeniden işlevlendirilerek bir öğrenci merkezi haline getirilmesini önermektedir. Yapının çevresine yakın üniversiteler göz önünde bulundurularak günümüzde ortak çalışma anlayışının bir öğrenci merkezine nasıl entegre edilebileceğine ilişkin sunulan tasarım önerisi, konsept oluşturma, iç mekan tasarımı ve teknik detayların çözümü süreçlerini kapsamaktadır. Mimarlık Fakültesi öğrencileri için özel olarak tasarlanan bu öğrenci merkezi, sunduğu çalışma ve dinlenme mekanlarıyla öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasını amaçlamaktadır.