Interior Design Graduation Project

Meltem Eranıl, Belgin Terim Çavka, Ecehan Özmehmet

INTERAXIS

Muhammet Enes KARACA

By considering one of the strategic goals of the Bornova Municipality (helping needy and disadvantaged groups), a museum on modern art has been designed for young adults to gain knowledge about art goods and techniques. Therefore, the main point of the project “INTERAXIS” is to create a barrier-free space while having large socializing and exhibition spaces which allow free circulation axes.

Bornova Belediyesi’nin stratejik hedeflerinden biri (muhtaç ve dezavantajlı gruplara yardım) göz önünde bulundurularak, genç yetişkinlerin sanat ürünleri ve teknikleri hakkında bilgi edinmeleri için bir modern sanat müzesi tasarlanmıştır. Bu nedenle, “INTERAXIS” projesinin ana fikri, serbest dolaşım akslarına izin veren geniş sosyalleşme ve sergileme alanlarına sahip olurken, engelsiz bir alan yaratmaktır.