İM 2022 Interior Architecture Students Project Competition (2nd Year Category)

AWARD / ÖDÜL

İM2022 INTERIOR ARCHITECTURE STUDENT PROJECT COMPETITION

2nd Year Category 3rd Prize

İM2022 İÇMİMARLIK ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMASI

2.Sınıf Kategorisi Üçüncülük Ödülü

Tech-Community Center

Tekno-Toplum Merkezi

Nazmiye ÇAM

The proposed community center rebuilds the interaction between university students and older people by bringing them together through technology. The design proposal offers a spacious, balanced, and innovative space for its users, aiming to change the perception of the original building owned by the Bornova Municipality. In the project, the multi-purpose areas serve individual and group users at the same time by integrating spatial experiences of two types of users.

Önerilen toplum merkezi, üniversite öğrencileri ve yaş almış bireyler arasındaki etkileşimi teknoloji aracılığıyla yeniden inşa etmektedir. Bornova Belediyesi’ne ait özgün yapının algısını değiştirmeyi hedefleyen tasarım önerisi, kullanıcılarına ferah, dengeli ve yenilikçi bir alan sunmaktadır. Projede tasarlanan çok amaçlı mekânlar, iki tip kullanıcının mekânsal deneyimlerini bütünleştirerek, bireysel ve grup kullanıcılarına aynı anda hizmet vermektedir