Basic Design for Interior Architecture I

Basic Design for Interior Architecture I

İç Mimarlıkta Temel Tasarım I

Eda Paykoç Özçelik, Burkay Pasin, Çiğdem Çetin, Işık Örsel İmir, Aysu Püskülcü Aydın

Donmuş Müzik-İşitselden Görsele

Frozen Music-From Audial to Visual

Sevim ÇANKAYA

The project deals with the abstraction of the classical music piece “La Moldau”. Instrument groups in the piece are represented by various geometric shapes, continuity, emphasis and rhythm are determined as design principles and it is aimed to be reflected in the project. The colors used in the project emphasize both the design principles and the diversity in the piece.

Proje, “La Moldau” adlı klasik müzik eserinin soyutlanmasını ele almaktadır. Eserde yere alan enstrüman grupları, çeşitli geometrik şekiller ile temsil edilmektedir. Devamlılık, vurgu ve ritim tasarım ilkeleri olarak belirlenmiş ve projeye yansıtılması amaçlanmıştır. Projede kullanılan renkler ise hem tasarım ilkelerini hem de eserdeki çeşitliliği vurgulamaktadır.öre değişkenlik göstermektedir.