Basic Design for Interior Architecture I

Basic Design for Interior Architecture I

İç Mimarlıkta Temel Tasarım I

Eda Paykoç Özçelik, Burkay Pasin, Çiğdem Çetin, Işık Örsel İmir, Aysu Püskülcü Aydın

Donmuş Müzik-İşitselden Görsele

Frozen Music-From Audial to Visual

Ezgi ŞAHİN

This work symbolizes the definition of the instruments, which are a part of the work named “The Hungarian Dance No:5”, by geometrical shape.  The rhythm in the piece of music and the density of the notes form the basis of the project with the design principles.  Monochromatic colors vary according to the density of the piece.

Bu çalışma, “The Hungarian Dance No:5” isimli eserin birer parçası olan enstrümanların, geometrik sekil ile tanımlanmasını sembolize etmektedir. Müzik parçasındaki ritim, notaların yoğunluğu ise tasarım ilkeleri ile projenin temelini oluşturmaktadır. Monokromatik renkler ise parçanın yoğunluğuna göre değişkenlik göstermektedir.