IM 2021 Interior Architecture Students Project Competition

2nd Year Category 3rd Prize

IM2021 İÇMİMARLIK ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMASI

2.Sınıf Kategorisi Üçüncülük Ödülü

Geo Poshtel: The design where relationships are reflected with geometry.

Geo Poshtel: İlişkilerin geometri ile yansıtıldığı tasarım.

Zeynep Ece GÜLER

Inspired by the fact that the building is located in Izmir Cankaya, which hosts various cultures and different architectures, it is aimed to convey the various interactions and relationships of this place to the design with the help of geometry. This poshtel is designed for people who are interested in literature and academia, the reflection and interaction between different functions are associated with geometries. Geometric differences were designed not only in the interior but also in the exterior of the building.

Yapının farklı kültürlere ve farklı mimarilere ev sahipliği yapan İzmir Çankaya’da yer almasından ilham alınarak, bu mekanın çeşitli etkileşimlerinin ve ilişkilerinin geometri yardımıyla tasarıma aktarılması hedeflenmiştir. Bu poshtel edebiyat ve akademi ile ilgilenen insanlar için tasarlanmıştır, farklı işlevler arasındaki yansıma ve etkileşim geometrilerle ilişkilidir. Geometrik farklılıklar yapının sadece iç kısmında değil dış kısmında da tasarlanmıştır.