Furniture Design

Futuristic Workspace Furniture

Çalışma Alanları için Fütüristik Mobilyalar

Beyza CANBULAT – Aslı ÖZGÜNER

The proposed furniture element aims at offering a flexible solution for teachers delivering their lessons in a distance education format. A movable separator that is at the same time a temporary workstation on one side,  and an integrated system for teaching purposes on the other side. The project reflects on future possibilities for distance education, by proposing a complementary furniture element addressing new conditions of educators performing remote working.

Önerilen mobilya elemanı, derslerini uzaktan eğitim sistemiyle veren öğretmenler için esnek bir çözüm sunmayı hedeflemektedir. Bir yanda aynı zamanda geçici bir iş istasyonu da olabilen hareketli bir seperatör, diğer yanda öğretim amaçlı entegre bir sistem olabilen proje, uzaktan çalışma yapan eğitimcilerin yeni koşullarını ele alan tamamlayıcı bir mobilya öğesi önerirken, uzaktan eğitim için de gelecekteki olasılıkları göstermeyi amaçlamaktadır.