Interior Design I

Interior Design I

İç Mekan Tasarımı I

Gülnur BALLİCE, Gökhan KESKİN, Fulya BALLI, Hasan Can KÜLAHCIOĞLU, Sevda METE, Begüm Sena ÖNAL

Integration of Nature & Recycling

Doğa ve Geri Dönüşümün Entegrasyonu

Ceren KESKİN

The idea of ​​integration was implemented in the proposed container design. This idea of ​​integration was supported by outdoor areas and courtyards where interiors open to exterior surroundings. It appeals to an audience of users with interest in hand-made materials and recycled objects. In summary, studies are carried out in production, exhibition, and workshop.

Önerilen konteyner tasarımında entegrasyon fikri ele alınmıştır. Bu entegrasyon fikri, iç mekânın dış çevreye bağlandığı açık alanlar ve avlular aracılığı ile desteklenmiştir. El yapımı malzemelere ve geri dönüştürülmüş objelere ilgisi olan kullanıcı kitlesine hitap etmekte olan bu alanda, özetle üretim, tasarım, sergi ve atölye çalışması gibi faaliyetler yürütülmektedir.