Furniture Design

Futuristic Workspace Furniture

Çalışma Alanları için Fütüristik Mobilyalar

Berkin ÖZYILMAZ – Efe ŞENOĞLU

The proposed furniture element aims at offering a futuristic workstation solution for designers performing remote working. A lightweight table, easy to assemble and disassemble due to its simple structure made of metal pipes connected via 3D printed joints; an integrated system of fiber optic fabrics characterizes the furniture element with an additional ambiance lighting purpose.

Önerilen mobilya elemanı, uzaktan çalışma yapan tasarımcılar için fütüristik bir iş istasyonu çözümü sunmayı amaçlar. Entegre fiber optik kumaş sistemi ve buna ek olarak ambiyans aydınlatma elemanları ile özgünleştirilmiş, 3D baskılı bağlantılarla birbirine bağlanan metal borulardan oluşan basit yapısı nedeniyle montajı ve sökülmesi kolay hafif bir masa tasarımıdır.